Scooterworld | Ole Rømers Vej 12 | 8670 Låsby

Vespa GTV 300

kr. 87.990,00

Vespa GTV 300 – Inkarnationen af Design og Ydeevne

 

Forædling af allerede ikoniske elementer: Gør dig klar til at blive fortryllet af den harmoniske fusion af arv og innovation med Vespa GTV 300. Et sandt mesterværk, der bevarer den hæderkronede essens fra sin forgænger, Vespa GTV, samtidig med at moderne raffinement væves ind gennem en række high-tech funktioner. Den uundgåelige eksponerede rørformede styretøj og den ikoniske lave forlygte på den forreste skærm hylder GTV’s velkendte stamtræ. Ikke desto mindre forædler denne version oplevelsen ved at inkorporere elegante high-tech detaljer, der fremhæver dens pionerånd. Den karakteristiske enkelsæde i to farver, omhyggeligt udformet kåbe og omhyggeligt placerede matte sorte detaljer udstråler en modig og sporty personlighed. De iøjnefaldende, fem-egede matte sorte hjulringe, smykket med livlige orange grafik, er en livagtig hyldest til den spændingsfyldte verden af racing.

Problemfri teknologi til lette ture: Omfavn en ny æra af ubesværet kørsel med Vespa GTV 300, generøst udstyret med en række state-of-the-art teknologiske vidundere. Dyk ned i brillansen af fuld LED-belysning, navigér med ufejlbarlig præcision ved hjælp af det topmoderne digitale instrumentering og nyd bekvemmeligheden ved nøglefri tænding. Disse avancerede funktioner forenes harmonisk med GTV’s moderne æstetik og sikrer øjeblikkelig genkendelse og vækker ærefrygt uanset hvor du begiver dig hen.

Ild i følelserne med ubegrænset kraft: Hjertet i Vespa GTV 300 banker af ren følelse, drevet af den 300-cc en-cylindret HPE (High Performance Engine). Dette kraftværk smelter ubesværet den omhyggelige præcision af en fire-ventil konfiguration, køleeffektiviteten af væskekøling og den uovertrufne beherskelse af elektronisk brændstofindsprøjtning sammen. Resultatet? En ydeevne der antænder dine sanser med en imponerende 17.5 kW (23.8 hk) rå kraft – en hyldest til dets status som den mest kraftfulde motor nogensinde integreret i en Vespa-model.

Forførende funktioner der omdefinerer kørslen:

  • Racing-inspireret sæde: Nedsænk dig i luksuriøs komfort med det rummelige tofarvede sæde, prydet med dynamiske orange accenter – en livlig hyldest til dens racing-arv. Højne din rejse yderligere med muligheden for et aftageligt cover, der tilbyder den perfekte balance mellem stil og alsidighed.
  • Fortsat sportslighed: Den ikoniske “slips-hals” design fremviser stolt triple luftindtag, flankeret af dristige orange midtergriller. Dette karakteristiske træk fletter ubesværet sammen med den aerodynamiske kåbe og genlyder den iboende racing-DNA, der definerer Vespa GTV 300.
  • Fremtidens teknologiske mesterværk: Den cirkulære digitale instrumentpanel forener ubesværet elegance med innovation. Vælg den valgfri Vespa MIA-integration for adgang til et væld af forbedrede funktioner. Fryd dig over bekvemmeligheden ved standard nøglefri tænding, der eliminerer behovet for at hente din nøgle for styring af cyklen. Denne multifunktionelle fjernbetjening går ud over dette, idet den også låser sædet op og indeholder den geniale Bike Finder-funktion – der ubesværet aktiverer blinklys på afstand.

Omfavn fremtiden med Vespa: Vespa GTV 300 opfordrer dig til at hæve din køreoplevelse – hvor tradition danser med innovation og elegance harmonerer med ydeevne. Rejs gennem bylandskabet med enestående stil og banebrydende kraft. Genopdag forbindelsen med Vespa, hvor hver tur indkapsler ånden fra Vespa GTV 300’s design- og ydelsesmæssige fremragenhed og omdefinerer historien om den moderne rytter. Download brochure

Inkl. klargøringsomkostninger.

Ansøg om finansiering nu

Klargøringsomkostninger dækker nummerplade, registrering ved skat, påfyldning af benzin, olie og hvad der er nødvendigt for den pågældende maskine.

Dette gebyr kan ikke fravælges på nye maskiner.

Garanti og tilkøb

Nye maskiner kommer med 2 års garanti.

Brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg KUN på udvalgte brugte scootere! Kontakt butikken, for at høre om det er muligt på den model du ønsker.

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.

(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.

(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Afhenter du selv, kan nye maskiner afhentes efter 2 arbejdsdage, for brugte maskiner gælder det 3 dage. 

Skal vi levere, tager dette op til 10 dage.
Vi henviser til vores fragtbetingelser

Beregn standardlevering

Vespa GTV 300 HPE – TEKNISKE SPECIFIKATIONER

MOTOR 4-ventil 4-takts enkeltcylindret, elektronisk indsprøjtning,
FORSKYDNING 278 cc
BORING X SLAGLÆNGDE 75 mm x 63 mm
MAKSIMAL EFFEKT 23.8 HP – at 8,250 rpm
MAKS. DREJNINGSMOMENT 26 Nm at 5,250 rpm
FORBRUG 30.3 km/l
CO2-UDLEDNING 75 g/km
BRÆNDSTOFSYSTEM Elektronisk indsprøjtning
KØLEVÆSKE Væske
STARTER Elektrisk
GEARKASSE CVT automatisk med momentserver
KOBLING Automatisk tørcentrifugal med støddæmpere
BÆRENDE KONSTRUKTION Stålpladeskal med svejsede konstruktionsforstærkninger
FORHJULSOPHÆNG Enkelt arm med spiralformet fjeder og hydraulisk støddæmper
BAGHJULSOPHÆNG Dobbelt hydraulisk støddæmper med spiralfjeder med forspænding – justerbar i 4 positioner
FORBREMSE Rustfrit stål Ø 220 mm skive med hydraulisk styring ABS/ASR
BAGBREMSE Rustfrit stål Ø 220 mm skive med hydraulisk styring ABS/ASR
ABS/ASR SYSTEM ABS/ASR standard
FORDÆK Slangeløs 120/70 – 12″
BAGDÆK Slangeløs 130/70 – 12″
LÆNGDE/BREDDE/AKSELAFSTAND 1,975 / 755 / 1,375 mm
SIDDEHØJDE 790 mm.
BRÆNDSTOFTANK KAPACITET 8.5 liter
EMISSIONSOVERHOLDELSE Euro 5
Farve

Hvid, Sort

Motor

4 takt

Klargøringspris

1995,- MC