Brugte scootere 45 km/t.

Køb din brugte scooter med sikkerhed!

Dyk ned i vores varierede udvalg af brugte scootere, hvor hver enkelt leveres med en gennemsigtig garanti, der er designet til at sikre din fulde tilfredshed.

Standard: 6 måneders garanti inkluderet: Vi tror på kvaliteten af vores scootere, og derfor leveres de alle med en standardgaranti på minimum 6 måneder. Det er vores løfte til dig om at få en pålidelig og funktionel scooter fra dag ét.

Tilkøb: Garanti efter butikkens vurdering: Hver brugte scooter, vi får ind, er unik. Vores erfarne team vurderer omhyggeligt hver enkelt scooter for at afgøre, om vi kan tilbyde dig muligheden for tilkøb af ekstra garanti. Tilkøbet dækker to muligheder: +18 måneders motorgaranti eller +18 måneders fuld garanti

Kontakt butikken for mere info.

Hvis du ønsker at vide, om den model, du er interesseret i, omfattes af standardgarantien eller har mulighed for tilkøb af ekstra garanti, så kontakt butikken. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål, også dem vedrørende garantimuligheder.

garanti

Garanti

Garanti og tilkøb

Alle brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg KUN på udvalgte brugte scootere!

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.

(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.

(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Kan du ikke finde det du leder efter?

Vi har flere modeller på værkstedet, som endnu ikke klargjort til salg.

Download vores lagerliste her, og kontakt os på salg@scooterworld.dk for mere information, hvis du er interesset i en model. 

Klargørings-omkostninger

Klargørings-omkostninger dækker registrering ved skat, akkumulatorafgift, samt evt. olie og smøring for den pågældne model. 

Scooterworld fylder altid alle vores maskiner op med en fuld tank benzin oktan 100, som en del af vores klargøring.

For brugte scootere 45 km/t. er prisen 1495,- kr. 

Priserne på de brugte scootere er ekskl. klargøringsomkostninger. 

Alle de brugte scootere kører lovlig hastighed og de er altid helt velfungerende. Så du kan forvente at bruge dem som en ny scooter!

Brugte 45 km/t