Scooterworld | Ole Rømers Vej 12 | 8670 Låsby

SYM Orbit III 125

kr. 26.990,00

SYM Orbit III 125: Stilfuld og Pålidelig Motorcykel til Bykørsel

Oplev bykørsel på en helt ny måde med SYM Orbit III 125 cc. Denne motorcykel er den perfekte løsning for dig, der ønsker en stilfuld, pålidelig og økonomisk måde at komme rundt i byen på. Med dens 125 cc enkeltcylindrede motor og automatiske CVT-transmission er Orbit III 125 nem at håndtere, selv for begyndere.

Udover dens praktiske funktioner tilbyder Orbit III 125 også et flot og sporty design, som vil få dig til at skille dig ud i trafikken. Det elegante design med skarpe linjer og en sporty attitude vil gøre dig til centrum for opmærksomhed, uanset hvor du kører hen. Og med dens lave vægt og sædehøjde på ca. 790 mm, er den nem at manøvrere og parkere, selv i de tætteste byområder.

SYM Orbit III 125 er ikke kun nem at køre, men også utrolig økonomisk. Med en brændstoftank på ca. 5 liter, kan du nemt køre lange strækninger uden at skulle tanke op. Og når du er nødt til at tanke op, vil du blive glad for SYM Orbit III 125’s lave brændstofforbrug. Det betyder, at du kan spare penge på brændstof og samtidig gøre din del for miljøet.

Orbit III 125 er også ideel til pendling i byen. Denne motorcykel giver dig friheden til at komme hurtigt frem og tilbage til arbejde eller skole, samtidig med at du undgår trafikpropper og parkeringsproblemer. Og når du skal have plads til tasker eller andre ting, er der masser af opbevaringsplads under sædet.

Stil og karakter

Med SYM Orbit III 125 får du en motorcykel med masser af stil og karakter. Du vil føle dig som en ægte motorcykelentusiast, når du suser rundt i byens gader og viser din flotte Orbit III 125 frem. Og med dens utrolige ydeevne, økonomiske brændstofforbrug og flotte design, er Orbit III 125 en motorcykel, du vil elske at køre hver eneste dag.

Kort sagt er SYM Orbit III 125 cc den perfekte motorcykel til bykørsel. Med dens nemme håndtering, sporty design og økonomiske brændstoføkonomi er den ideel til at komme hurtigt og nemt rundt i byen. Og med dens lave vægt og sædehøjde kan den også nemt manøvreres og parkeres i de tætteste byområder. Så hvorfor vente? Gør dig selv en tjeneste og oplev friheden ved at køre i byen på en SYM Orbit III 125 cc motorcykel i dag!

Klargøringsomkostninger dækker nummerplade, registrering ved skat, påfyldning af benzin, olie og hvad der er nødvendigt for den pågældende maskine.

Dette gebyr kan ikke fravælges på nye maskiner.

Garanti og tilkøb

Nye maskiner kommer med 2 års garanti.

Brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg KUN på udvalgte brugte scootere! Kontakt butikken, for at høre om det er muligt på den model du ønsker.

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.

(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.

(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Afhenter du selv, kan nye maskiner afhentes efter 2 arbejdsdage, for brugte maskiner gælder det 3 dage. 

Skal vi levere, tager dette op til 10 dage.
Vi henviser til vores fragtbetingelser

Beregn standardlevering

SYM Orbit III 125 cc Specifikationer:

Dimensioner
Længde x Bredde x Højde (mm): 1900 x 682 x 1120 mm
Hjulbase (mm): 1320 mm
Nettovægt: 115 kg
Frontstøddæmper: Teleskopgaffel
Bagstøddæmper: Single shock
Fælge: Aluminium
Forhjul: 110/70-12
Baghjul 120/70-12
Forreste bremser: Disk Ø 226mm +CBS
Bagerste bremser: Disk Ø 110mm +CBS
Tank: 6,2L
Power System
Udstødningsstandard: Euro 5
Motortype/Cylinder: 4-takt motor, enkelt cylinder
Slagvolumen:  124,6 cc
Brændstofssystem:  E.F.I.
Max HK: 
8,4 kW / 8500 rpm
Max Drejningsmoment: 
10,3 Nm / 6,500 rpm
Max Fart: 
99km/t
Køling:  Luft
Transmission:  CVT
Elektrisk System
Startsystem: Elektrisk starter