Honda Dax ST 125

kr. 49.990,00

HONDA DAX ST 125 – Gør kørsel sjovere

Derfor er  Honda Dax tilbage. Født i slutningen af 1960’erne, alle de ting, der gjorde det så godt dengang – lille størrelse, afslappet motor og let styring – gør det endnu sjovere i dag. Vi har tilføjet mere kraft, en opgraderet ramme, affjedring og bremser, men den enkle essens forbliver den samme: Dax og slap af, ridning er sjovt.

MOTORCYKLER SKABER MINDER

Også magiske. Det første twist af gashåndtag, følelsen af at bevæge sig fremad, af individualitet. Af frihed. Dette er, hvad Honda Dax gør. Det åbner døren til motorcykel på vid gab, for alle og enhver og gør det med autentisk, fræk charme. Efter 40 år væk fra Europa er en trofast gammel ven tilbage, klar til at skabe nye minder.

Og en helt igennem moderne motorcykel

Hvorfor hedder Honda Dax Dax, spørger du måske? Det skyldes, at dens T-formede mainframe i presset stål ligner en gravhund. Konstrueret med det 21. århundredes tekniske knowhow er det både robust og stilfuldt. Alle de andre dele er perfekte i periodedetaljer; det høje mini-abestyr, offroad-inspirerede upwept udstødningslyddæmper og dobbeltsædet giver alle Dax sin umiskendelige og charmerende form.

Hvad har du ellers brug for?

Honda Dax er for alle. Så vi har gjort det nemt at køre. Startende med en sædehøjde på kun 775 mm og naturlig kontrol fra en afslappet, opretstående kørestilling. Affjedring af høj kvalitet – 31 mm USD forgafler og dobbelte støddæmpere bagtil – giver en overdådig kørsel, og det samme gør fede for- og bagdæk, som har godt fat på en række forskellige overflader. For ro i sindet styrer enkeltkanals ABS bremsekraften til de hydrauliske for- og bagkalibre.

Med Twist and Go enkelhed

Den luftkølede 124cc motor er bygget til holdbarhed og jævn levering og producerer 6,9 kW spidseffekt med et drejningsmoment på 10,8 Nm. Det svarer til livlig acceleration rundt i byen og en realistisk, to-up marchhastighed på 90 km / t. Den nipper også til brændstof ved 63,7 km/l (WMTC-tilstand). For at gøre livet endnu mere ligetil fjerner en centrifugalkobling et koblingshåndtag – bare åbn gashåndtaget og kør. Skift gennem alle fire gear sker via fodhåndtag, men systemet gør alt arbejdet.

Store funktioner

Det er alle de små ting, der fanger øjet. Den forkromede bageste gribestang er stylet helt rigtigt og giver også et pænt håndgreb til en passager. Et dæksel beskytter den endelige drivkæde mod elementerne (og løst tøj), mens mørklagte, 12-tommer 5-eger hjul tilføjer et strejf af modernitet. Det samme gør fuld LED-belysning og et kompakt, cirkulært negativt LCD-instrumentdisplay fuld af de oplysninger, du har brug for, og intet andet.

Ansøg om finansiering nu!

 

Klargøringsomkostninger dækker nummerplade, registrering ved skat, påfyldning af benzin, olie og hvad der er nødvendigt for den pågældende maskine.

Dette gebyr kan ikke fravælges på nye maskiner.

Garanti og tilkøb

Nye maskiner kommer med 2 års garanti.

Brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg KUN på udvalgte brugte scootere! Kontakt butikken, for at høre om det er muligt på den model du ønsker.

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.

(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.

(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Afhenter du selv, kan nye maskiner afhentes efter 2 arbejdsdage, for brugte maskiner gælder det 3 dage. 

Skal vi levere, tager dette op til 10 dage.
Vi henviser til vores fragtbetingelser

Beregn standardlevering

Honda Dax ST125 Specifikationer

Motor
Motortype

 

Luftkølet SOCH 1-cylindret motor
Boring x slag                            50,0 x 63,1mm
Kompression 10.0:1
Ventiler 2
Effekt 9hk ved 7.000 o/m
Moment 10,8Nm ved 5.000 o/m
Transmission
Gear type Manuel
Antal gear 4
Kraftoverførsel Kæde
Dimensioner
Stel Stål
Dækstørrelse for, bag 120/70-12M/C 51L, 130/70-12M/C 56L

 

Forbremse Enkeltskive 220mm hydraulisk skive med IMU-baseret ABS

 

Bagbremse Enkeltskive 190mm hydraulisk skive

 

Sædehøjde 775
Vægt køreklar 107 kg
Tank volumen 3,8L
Udstyr
Standard udstyr ABS-bremser (IMU) – LED for/bag – USD forgaffel

Farve

nebula rød, Perle grå

Motor

4 takt

Klargøringspris

1995,- MC