Scooterworld | Ole Rømers Vej 12 | 8670 Låsby

Vi holder ferie i uge 29 og 30!

Butik og værksted holder ferielukket fra 15. juli, til og med 28. juli. Vi træffes igen den 29. juli – God sommer!

Aprilia SR GT ABS 125

kr. 53.990,00

SR GT 125 – Forbered dig på at blive begejstret

Aprilia SR GT er designet til at genopdage glæden ved at køre, uanset om det er i byen eller uden for alfarvej. Med Enduro-inspirerede funktioner og et væld af innovationer, der leverer en sikrere, mere dynamisk og spændende oplevelse, er dette en scooter, der bringer den meget elskede Aprilia brøl til live dag efter dag, på korte pendler eller eventyr længere væk.

Sportslighed, der går ud over udseende

Den sportslige sjæl i SR GT er klar med et overblik med grynede, originale linjer, sporty finishdetaljer, materialer af høj kvalitet og italiensk stil. Det brede nøgne styr er ren motorcykel, mens stålrammen med dobbelt vugge og den bemærkelsesværdige affjedringsjustering skaber en afstand på kun 175 mm fra jorden, hvilket gør den hurtig, adræt og absolut ustoppelig, når det kommer til forhindringer.

Hver dag bliver et eventyr

Stilen i SR GT indbyder til action og sjov, men den egner sig også perfekt til at løbe rundt i byen med et 25-liters bagagerum på undersædet, der kan rumme en fuld hjelm. Der er også en praktisk USB-port i benskjoldets bagplade og et avanceret LCD-instrumentbræt. Hvis du vælger Aprilia MIA ekstraudstyr, kan du tilslutte din telefon via bluetooth til styrets kontroller.

Kontrol og præcision

Det kompakte design har reducerede udhæng og stramme, dynamiske linjer, der understreger dets sporty karakter. Den 9-liters brændstoftank er placeret i den centrale tunnel for at give plads til et ergonomisk fodhul med en udvendig del, der minder om beskyttelsen af en offroader. Dette skaber en mere fremadrettet og “aktiv” kørestilling, men giver dig også mulighed for at placere dine fødder længere fremme, hvis du vil vedtage en mere afslappet kørestil.

Sjov med stort S

Aprilia SR GT er mere end i stand til at tage imod bytrafik, uden at noget kommer i vejen. Ophænget blødgør slagene fra huller rundt omkring i byen og sikrer suveræn komfort på længere ture, mens bølgebremseskiverne giver effektiv bremsning i enhver situation. Kort sagt er dette en scooter, der forvandler selv den korteste tur til et sjovt eventyr.

Pris inkl. klargøring.

Klargøringsomkostninger dækker nummerplade, registrering ved skat, påfyldning af benzin, olie og hvad der er nødvendigt for den pågældende maskine.

Dette gebyr kan ikke fravælges på nye maskiner.

Garanti og tilkøb

Nye maskiner kommer med 2 års garanti.

Brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg KUN på udvalgte brugte scootere! Kontakt butikken, for at høre om det er muligt på den model du ønsker.

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.

(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.

(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Afhenter du selv, kan nye maskiner afhentes efter 2 arbejdsdage, for brugte maskiner gælder det 3 dage. 

Skal vi levere, tager dette op til 10 dage.
Vi henviser til vores fragtbetingelser

Beregn standardlevering

Motor

4 takt

Farve

Blå, Grå, Sort

Klargøringspris

1995,-