Vespa Sprint S

kr. 34.488,00

Vespa Sprint S

Stamtavlen for en ægte sportsvogn oversættes til et dynamisk køretøj, der – takket være den innovative 50 i-get-motor – tilbyder elasticitet, glans i genopretningen og glat kørsel. Denne model har ikke MIA-systemet og TFT-displayet, da det er forkert angivet i brochuren.

Køreteknologi på hjul

Vespa Sprint S 50 cc firetakts vedtager den innovative i-get-motor udstyret med en integreret barometrisk sensor, der konstant overvåger karbureringen, der tilpasser den til kørselsforholdene, elektronisk indsprøjtning og 3-ventil timing (2 indtag og 1 udstødning) kalibreret til at favorisere ydeevnen og indeslutningen af forbruget, og forbedring af levering og start under alle temperaturforhold er prikken over i’et.

Vælg et cool look

Vespa Sprint S kan prale af en lille og let, behagelig og beskyttende krop, lavet udelukkende af stål, og er kendetegnet ved en meget ung linje, præget af en grynet rektangulær forlygte og er kendt for de store 12 “hjul, med spektakulære alufælge aluminium og et dedikeret udvalg af farver.

Kør med fornyet vitalitet

Arving til den generation af sporty Vespas, der invaderede de europæiske veje i de brølende tressere med en lille krop, der var snappy, smidig og moderne som mentaliteten hos de unge, der kørte dem, fornyer Vespa Sprint S dette kald ved at kombinere stilfriskhed med et sporty touch. De karakteristiske æstetiske detaljer på kroppen, på slipset og på fælgene sammen med den dedikerede sadel understreger den livlige sjæl i denne model.

Inkl. klargøringsomkostninger

Klargøringsomkostninger dækker nummerplade, registrering ved skat, påfyldning af benzin, olie og hvad der er nødvendigt for den pågældende maskine.

Dette gebyr kan ikke fravælges på nye maskiner.

Nye maskiner kommer med 2 års garanti. 

Brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.
(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.
(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Udvidet garanti tilbydes på mange af vores brugte modeller, men enkelte vil ikke kunne dækkes.

Afhenter du selv, kan nye maskiner afhentes efter 2 arbejdsdage, for brugte maskiner gælder det 3 dage. 

Som udgangspunkt kan vi ikke udlevere onsdage, medmindre andet er aftalt.

Skal vi levere, tager dette op til 10 dage.
Vi henviser til vores fragtbetingelser

Beregn standardlevering

Farve

Mat grå, Mat sort

Motor

4 takt

Klargøringspris

1495,-