Scooterworld | Ole Rømers Vej 12 | 8670 Låsby

Vi holder ferie i uge 29 og 30!

Butik og værksted holder ferielukket fra 15. juli, til og med 28. juli. Vi træffes igen den 29. juli – God sommer!

Honda Z Monkey 125

kr. 46.310,00

TAG DIG TID – GIV DIG TID – HONDA Z MONKEY

I byen. Vær der, hvor du gerne vil være, når du gerne vil være. Og nyd hvert sekund.

Når du først ser en Honda Z Monkey med sin skinnende nye blå maling, smiler du. Når du først kører på en Honda Z Monkey, har du garanteret det største grin på, især med den helt nye motor. Selvfølgelig er den lille nok til at pakke væk bag en autocamper og vride sig gennem huller i bytrafikken, som intet andet kommer igennem. Men hvad Honda Z Monkey virkelig handler om, er den rene, grundlæggende glæde ved at ride. Og det er det smukke ved det.

 

LILLE CYKEL STORT HJERTE

Klar til at køre noget helt andet?

Der er intet andet som en Honda Z Monkey. Det har sin helt egen stil. Og karakter som intet andet. Forkromede højstyr, stel, svingarm og støddæmpere malet i samme farve som jordnøddebrændstoftanken – og de højtliggende skærme – tiltrækker alle opmærksomhed, og det samme gør de kraftige bloksektionsdæk. Men nedenunder har den en helt ny, brændstofeffektiv luftkølet 125cc motor og 5-trins gearkasse boltet ind i et robust chassis, der har IMU-styret ABS-bremsning. Den er også lille og let, kun 104 kg, med et behageligt sædesæt kun 775 mm fra jorden. En lille cykel med et stort hjerte, bygget til at sætte det sjove i din funktion. Det er Honda Z Monkey.

 

Effektiv ny motor og 5-trins gearkasse

Honda Z Monkeys helt nye luftkølede, EURO5-kompatible 125cc kraftenhed er tunet til at levere fornøjelig og fleksibel ydeevne rundt i byen. Det er også økonomisk takket være lavfriktionsteknologier og PGM-FI brændstofindsprøjtning. Den femtrins gearkasse styres af kobling, ligesom en stor cykel, og det ekstra gear gør længere løb endnu sjovere.

 • Robust Chassis
  Hvem ved, hvor Honda Z Monkey vil tage dig hen. Så vi har bygget det hårdt for en sikkerheds skyld. Dens stålrygradsramme giver styrke og stabilitet sammen med svingarmen med oval sektion. Up Side Down (USD) forgafler har en førsteklasses alumitfinish og matches af dobbelte bagdæmpere – nu med 2-trins fjedre for ekstra komfort – og 104 mm akselvandring. Fede dæk med blokmønster på 12″ giver en jævn kørsel, og sædet er lavet af plys urethan med høj densitet.
 • Funky stil og nye farver
  Vores Monkey-stil fra det 21. århundrede minder med sine højtliggende skærme i forkromet stål foran og bag – plus det stemningsfuldt stemplede udstødningsskjold og det høje styr – om originalen. For at give den det perfekte moderne touch har vi introduceret tre nye farvemuligheder for at personliggøre din tur.
 • Fuld LED-belysning

Bare for at sikre, at Honda Z Monkey skiller sig endnu mere ud fra mængden, har den fuld LED-belysning – selv indikatorerne. Og nøglen har et ‘svar tilbage’-system, der får lysene til at blinke med et tryk på en knap, så du aldrig mister din Honda Z Monkey på en parkeringsplads.

 • Moderne instrumenter
  Udseendet er retro, men den cirkulære instrumentklynge er fuld LCD og har et speedometer (som blinker frækt, når tændingen er tændt), kilometertæller med to triptællere og indikator for brændstofniveau i seks segmenter.
 • IMU-styret ABS-bremsning
  Honda Z Monkey er ikke bare funky, den er klog. Enkeltkanals ABS styres af en inertimåleenhed (IMU), så cyklens bagende ikke løfter sig under kraftig opbremsning. En enkelt 220 mm frontskive og 190 mm bageste giver stopkraften.

VI SKHONDA Z MONKEYR MOTORCYKLEN

Du skaber magien.

Honda Z Monkey er en følelse. Om at leve sorgløst i nuet og skabe minder for nu og fremtiden. Dens historie med Honda går måske helt tilbage til 1961 – da verden var et andet sted – men hvad den repræsenterer, hvad den er, og hvad den betyder, er lige så vigtig nu, som den nogensinde har været. Honda Z Monkey er tohjulet frihed, når det er bedst.

Ansøg om finansiering nu

 

Klargøringsomkostninger dækker nummerplade, registrering ved skat, påfyldning af benzin, olie og hvad der er nødvendigt for den pågældende maskine.

Dette gebyr kan ikke fravælges på nye maskiner.

Garanti og tilkøb

Nye maskiner kommer med 2 års garanti.

Brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg KUN på udvalgte brugte scootere! Kontakt butikken, for at høre om det er muligt på den model du ønsker.

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.

(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.

(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Afhenter du selv, kan nye maskiner afhentes efter 2 arbejdsdage, for brugte maskiner gælder det 3 dage. 

Skal vi levere, tager dette op til 10 dage.
Vi henviser til vores fragtbetingelser

Beregn standardlevering

Honda Z Monkey 125 Specifikationer

Motor
Motortype    Luftkølet SOHC 1-cylindret motor
Boring x slag                          50×63,1mm
Kompression                         10.0:1
Ventiler 2
Effekt 9,3 hk (95/1/EC) ved 7.000 o/m
Moment        

 

11Nm ved 5.500 o/m
Transmission

 

Gear type    

 

Manuel
Antal gear    

 

5
Kraftoverførsel Kæde
Dimensioner
Stel Stål
Dækstørrelse for, bag     

 

120/80-12 65J, 130/80-12 69J
Forbremse  

 

Enkeltskive 220 mm med IMU-baseret ABS
Bagbremse 

 

Enkeltskive 190 mm
Sædehøjde 

 

775
Vægt køreklar                        104
Tank volumen 5,6 liter
Udstyr

 

Standard udstyr

 

Smart Key – ABS-bremser (IMU) – LED for/bag – USD forgaffel
Farve

banana gul, nebula rød, pearl black, pearl blue

Motor

4 takt

Klargøringspris

1995,-