Honda ADV 350

kr. 79.990,00

Storbyen, eventyr og videre

Vi præsenterer Honda ADV 350 – den ultimative eventyrscooter, der kombinerer alsidighed, stil og ydeevne i en dynamisk pakke. Med sin kraftfulde 330cc motor, avancerede teknologi og banebrydende design er Honda ADV 350 bygget til nemt at klare enhver vej eller sti. Med en vægt på kun 183 kg, fuldt udstyret og bygget med en stærk motor – ledsaget af al den raffinement, der er nødvendig for at gøre bykørsel ubesværet – har den også affjedring med lang vandring (125 mm foran og 130 mm bag), ekstra frihøjde og blokmønstrede dæk, der nemt dækker let terrænkørsel og ikke-asfalterede spor. Så uanset om du udforsker storbyen eller vover dig ud i byen, er ADV350 den perfekte ledsager.

Fang opmærksomheden med ADV 350s design

Med et sporty, robust look er Honda ADV 350 designet til at vække opmærksomhed, uanset hvor du går. Dens højtmonterede forskærm, muskuløse brændstoftank og skarpe linjer giver den en umiskendelig tilstedeværelse på vejen. Og med LED-forlygter og baglygter vil du altid være synlig, dag eller nat. De aggressive dobbelte forlygter ledes af et attraktivt negativt LCD-instrumentbræt, der også har Honda Smartphone Voice Control-systemet (HSVC’er), som linker til din Android- eller iOS-enhed™™via Honda RoadSync-appen til opkald og musik.

Men Honda ADV 350 handler ikke kun om udseende – den er også spækket med avanceret teknologi til at forbedre din tur. Scooteren har et LCD-display i fuld farve, der viser alle de vigtige oplysninger, du har brug for, mens du er på vej, herunder hastighed, brændstofniveau og rækkevidde. Og med Hondas Smart Key System kan du starte scooteren uden nogensinde at tage din nøgle op af lommen. Klar til at gå? Læg Smart Key i lommen, og kør; Det bevæbner tændingssystemet og åbner sædet. Den betjener også den (valgfrie) Smart Top Box – når du er i nærheden, er den åben og låses, når du bevæger dig væk. Og hvis du vil holde kontakten, mens du kører, kan du det.

Ultimativ ydeevne

Når det kommer til ydeevne, leverer Honda ADV 350 i spar es. Dens væskekølede motor med brændstofindsprøjtning giver jævn, responsiv kraftoverførsel, mens Dual Clutch Transmission (DCT) sikrer hurtige, problemfri gearskift. Den 330cc, forbedrede Smart Power+ (eSP+) SOHC fireventilede motor opnår stærk sportspræstation med høj effektivitet takket være indbyggede lavfriktionsteknologier. Det betyder hurtig trafik, der slår acceleration, og masser af kraft til motorvejspendling med længere rækkevidde eller andet, din dag bringer. Da køreforholdene hurtigt kan ændre sig, styrer HSTC automatisk baghjulets trækkraft, hvilket giver dig selvtillid til at køre på. Og med en brændstoføkonomi på 29,4 km/l (WMTC-tilstand) og en 11,5 L brændstoftank vil Honda ADV 350 tage dig langt.

Personlige præferencer, indstillinger og alsidighed

Men måske er det bedste ved Honda ADV 350 dens alsidighed. Med sin affjedring indrettet til lange ture, robuste dæk og glideplade er denne scooter bygget til at håndtere ethvert terræn, fra byens gader til grusveje. Komfort og praktisk anvendelighed er også i spidsen for designet med et kontureret sæde, der kun er 780 mm højt, hvilket gør det nemt at nå jorden. Der er også i alt 48L opbevaring under sædet, nok til to fullface-hjelme plus en handskeboks med USB Type-C-stik. Skærmen justeres i 4 trin, højde og vinkel, gennem 133mm, og med den justerbare vindbeskyttelse leder den luft rundt om skuldrene, hvilket reducerer træthed på længere ture. Sæt lavt, det tillader en strøm af køleluft, perfekt rundt i byen. Med Honda ADV 350 har du masser af plads til at bære alt dit udstyr og køre komfortabelt, uanset om du er på en hurtig tur til butikken eller et længere eventyr.

Ansøg om finansiering allerede nu!

 

Klargøringsomkostninger dækker nummerplade, registrering ved skat, påfyldning af benzin, olie og hvad der er nødvendigt for den pågældende maskine.

Dette gebyr kan ikke fravælges på nye maskiner.

Garanti og tilkøb

Nye maskiner kommer med 2 års garanti.

Brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg KUN på udvalgte brugte scootere! Kontakt butikken, for at høre om det er muligt på den model du ønsker.

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.

(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.

(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Afhenter du selv, kan nye maskiner afhentes efter 2 arbejdsdage, for brugte maskiner gælder det 3 dage. 

Som udgangspunkt kan vi ikke udlevere onsdage, medmindre andet er aftalt.

Skal vi levere, tager dette op til 10 dage.
Vi henviser til vores fragtbetingelser

Beregn standardlevering

Farve

Mat metal grå, Sølv metal

Motor

4 takt

Klargøringspris

1995,- MC

Honda ADV 350 Specifikationer

Motor

Boring × slaglængde 77mm x 70,8
Karburator PGM-FI elektronisk brændstofindsprøjtning
Kompressionsforhold 10,5:1
Motor 330cc
Motortype Væskekølet 4-takts SOHC enkelt; Euro 5-kompatibel
Maks. Effekt 21,5 kW @ 7.500 o/min
Maks. Drejningsmoment 31.5 Nm @ 5.250 o/min
Starter Elektrisk
C02-emissioner 79g/km
Oliekapacitet 1,8 l

Hjul

ABS System 2-kanal
Bremser Front 256mm skive
Bremser Bag 240mm skive
Affjedring Front Upside down
Affjedring Bag Twin støddæmper
Dækstørrelse Front 120/70-15MC 56P
Dækstørrelse Bag 140/70-14MC 62P
Hjul Front 15 tommer
Hjul Bag 14 tommer

Dimensioner

Batterikapacitet 12V-8,6 AH
Styrevinkel 26,5°
Længde x Bredde Højde 2200mm x 895mm x 1430mm
Rammetype Stål underbone
Tank 11,7 L
Brændstofforbrug 29.4km/l
Frihøjde 145mm
Egenvægt 186kg
Sædehøjde 795mm
Spor 89mm
Akselafstand 1520mm

Transmission

Kobling Automatisk centrifugalkobling; tør type
Final Drive V-rem
Transmission CVT

Instrumenter/System

Forlygter LED
Instrumenter LCD med ur, to trip tællere, brændstofforbrug og Honda Smart Key indikator
Baglygte LED
USB-stik Ja
Nødstopsignal Ja
Sikkerhed         Startspærrer