Scooterworld

Ecooter E3 – kommer snart

Pris inkl. klargøring: afventer – men afhænger af model

Kommer til foråret

ECOOTER E3 – EKSTREM INTELLIGENS –  ELSCOOTER / ELMOTORCYKEL

Fuld info styringskonsol. Skift mellem menneskelig og maskininterface med shuttle knappen. Det tager kun en hånd at sætte funktionerne ind, og slip fuldstændigt for at skulle håndtere din mobil, mens du kører. Dig, din telefon, og din ECOOTER E3 maskine kommunikerer enkelt og effektivt sammen.

BELYSNING

LED lys for og bag med matrix linse kvalitet, højkvalitets dagslyslygter, tykke LED lygter, både for og bremse. Vores energibesparende pærer er klare og lyser langt frem.

SUPERLANG RÆKKEVIDDE

Ingen grund til du skal arbejde hårdt for det. Batteriet i ECOOTER E3 elscooter er en superkapacitets dobbeltbatteri parallelssystem. Batterierne afhænger af hvilken model du køber, men ECOOTER E3 har op til 5,1kW/h maximum kapacitet. Holdbar levetid, maks køre-rækkevide op til 210 km (beregnet).

Nem opladning med aftagelige batterier, som også er sikret mod tyveri med vores specielle system, for at passe på batteriet. Systemet kan tilpasses mange forskellige scenarier, også med vores onboard charger. ECOOTER E3 er udstyret med sikker hurtig-opladning teknologi. En enkelt batteripakke kan oplades til 90% på 1,5 time, så du slipper for at bekymre dig om batterilevetiden på din elscooter.

ECOOTER E3 – EKSTREM STYRKE- EKSTREM ERFARING

Motor: Top performance versionen er udstyret med Ecooters opgraderede indre rotor højhastighedscentermotor. Ekstrem styrke møder her pionerudvikling.

Transmissionssystem: Gear + remkæde to-trins transmissionssystem. Større transmissionsforhold, højere effekttæthed, perfekt tilslutning af høj hastighed og stærkt drejningsmoment. E3 maskinen tilpasser sig forskellige arbejdsforhold for at opnå den perfekte effektivitet.

MASKINDISPLAY
Skærm: Top-modellen af ECOOTER E3 er udstyret med en 6.8-tommer IPS LCD stor skærm, 160.000 rigtige farver. Altid klar skærm og adskillige UI interfacer.

Dæktryksovervågningsskærm: dæktryk kan overvåges realtime, intelligent alarmsystem. Kør hvor som helst og vær sikker til hver en tid.

APP:  Den avancerede version: 4G-netværk, hurtigere respons, flere funktioner, mere sjov. Kontrol, instrument, batteriovervågning, intelligent terminal og andre komponenter I OTA opgradering. Hold øje med batteriladetid, opladningsstatus, forbrug og batterikontrol.

FØLSOM KONTROL – SIKKER OG BEHAGELIG

CBS: hydraulisk skivebremse for og bag. Topmodellen er udstyret med CBS-kobling bremsesystem, der sørger for du får stabil bremsning og sikker håndtering samtidig.

Støddæmpning: hydraulisk støddæmpning for og bag for og bag, aluminium legering smedet baghjulsophæng, nøjagtig dæmpningsjustering. E3 har en stabil og komfortabel køreoplevelse. Styringen er nem og bekvem.

Hjulkapsler: 14-tommer foran og 13-tommer bagerste store nav. 100 mm foran og 130 mm bageste store terrængående dæk for at sikre din kørsel, greb og sørger for at maskinen kan tilpasse sig multi-vejforhold under håndtering på den bedste måde.

PERFEKTE DETALJER I DEN EKSTREME OPLEVELSE

Sadel: Sadlen kan udvides og forlænges, og bagsædet er udstyret med en aluminiumslegeret fodstøtte. Det gennemtænkte og hensynsfulde design sikrer kørsel i høj komfort.

Opbevaring: Stort rum under sædet, modellen er udstyret med aluminium bageste rack som standard. Det er muligt at udvide din lagerplads med sidetasker efter behov.

Nøglefri start: PKE-registrering i bilkvalitet, opnå nøglefri start. Nem betjening, øjeblikkelig start!

USB-hurtigoplader: USB-telefonoplader med to porte, uanset om det er Apple- eller Android-telefoner, der oplades, så skal du ikke være bekymret for at miste forbindelsen, lige meget hvor du er.

ECOOTER App

Hvor var det nu lige, du stillede din scooter? Og hvor meget strøm har du mon tilbage?

Med ECOOTER’s app er svaret på dine spørgsmål kun et fingerstrøg væk. Tjek din elektriske scooters placering, batteriniveau og kørehistorik i den brugervenlige app.

Ekstreme Batterier

Slip for bekymringen om batterierne mister kapacitet over tid.

Lithium batterierne i ECOOTER E3 er bygget af de samme typer celler som Tesla bruger. De har også 20.000 km eller 2 års garanti på at de ikke taber kapacitet med mere end 25%.

Med din E3 får du markeds kraftigst lader på 1050w (en 14A@75v), det betyder du kan lade et 42ah batteri op fra 10-90% på ca. 1,5 time.

Klargøringsomkostninger dækker nummerplade, registrering ved skat, påfyldning af benzin, olie og hvad der er nødvendigt for den pågældne maskine.

Dette er ikke et gebyr, som kan fravælges.

Nye maskiner kommer med 2 års garanti. 

Brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.
(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.
(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Udvidet garanti tilbydes på mange af vores brugte modeller, men enkelte vil ikke kunne dækkes.

Afhenter du selv, kan nye maskiner afhentes efter 2 arbejdsdage, for brugte maskiner gælder det 3 dage. 

Som udgangspunkt kan vi ikke udlevere onsdage, medmindre andet er aftalt.

Skal vi levere, tager dette op til 10 dage.
Vi henviser til vores fragtbetingelser

Beregn standardlevering

Yderligere information

Motor

El

Farve

Grå, Mørkeblå, Sølv, Hvid, Sort, Rød

ECOOTER E3 SPECIFIKATIONER
Udgave: Top performance Standard Basis
Størrelse(længde x bredde x højde) 1950/710/1100mm
Vægt (inkl. Batteri): 118 kg 110 kg 128 kg
Motor: Indvendig monteret rotor højhastigheds centreret motor Hjul motor
Kontrol: Effektiv, intelligent motor kontrol
Max output motor: 7000W 3000W
Max torque: 195 Nm 130 Nm
Max fart: 95 km/t 45 km/t 65 km/t
Bremsesystem: Skivebremser for og bag med CBS antiblokeringssystem For og bag skivebremser
Batteri: Lithium-ion batteripakke Blysyre batteripakke
Batterikapacitet: 64V 45 Ah og 64V 34 Ah 72V 26Ah
Rækkevide (Beregnet – 30 km/t 75 kg last): Max 210 km. Max 220 km. Max 75 km.
Skærm: 6,8” IPS LCD display 6,8” VA LCD display
Sædehøjde: 770mm
Frigangshøjde: 170mm
Hjulkapsel: For: 14×2,5 Bag: 13×3 For: 14×2,5 Bag 12×2,5
Dæk: For: 100/80-14 Bag 110/70-13 For: 100/80-14 Bag:100/80-12
Intelligent man-machine PKE intelligent nøgle / shuttle knap switch / intelligent terminal / dæktryksovervågning / intelligent tyverisikring / intelligent instrument (nogle funktioner og konfigurationer vil variere i henhold til modelversionen)