Aprilia GP Replica

kr. 71.990,00

GP Replica – gør dig klar til at nyde spændingen ved banen

Med den nye Aprilia RS 125 GP Replica vil du opleve al spændingen ved konkurrencekørsel. Denne lette cykel er født på banerne og har et aluminiumsstel, en ny Euro 5-kompatibel motor, den bedste avancerede teknologi og ergonomien i en autentisk supersportscykel. Med alt dette og meget mere er det ikke underligt, at det sætter standarden for unge ryttere efter stil, adrenalin og ydeevne, både på vejen og på banen

Kraft og kontrol

Når du sidder overskrævs på Aprilia RS 125 GP Replica, står du over for et digitalt instrumentdisplay fyldt med data og detaljer, der hjælper dig med at erobre enhver vej eller bane. Oplysninger og værktøjer som brændstofniveauindikatoren, øjeblikkeligt og gennemsnitligt brændstofforbrug, resterende kilometertal og meget mere er nemmere end nogensinde at læse og få adgang til, mens du er på farten. Du vil også nyde en virkelig sporty kørestilling med fodpinde og styr placeret, så du har total kontrol over cyklen, mens clip-ons hæves med 18 mm for større komfort.

Skønheden og udyret i en enkelt pakke

Den nye 4-ventilede fordelingskølede, væskekølede encylindrede motor er designet til at få din adrenalin til at pumpe som aldrig før. Med sin termodynamik fuldstændig fornyet tilbyder den nu en mere robust momentkurve med maksimal effekt nået ved lavere omdrejninger, hvilket betyder reduceret brændstofforbrug. Det nye hjerte i Aprilia RS 125 GP Replica, der er certificeret euro 5-kompatibelt, leverer enestående ydeevne, der ikke sker på bekostning af miljøet.


Designet af Aprilia Racing

Aprilia RS 125 GP Replica’s krop er konstrueret af trykstøbte bjælker med krydsede forstærkningsribber. Dens lette, men robuste aluminiumsstruktur, frugten af årtiers Aprilia Racing Team-erfaring, leverer fremragende håndtering og stabilitet både på vejen og banen. Den omvendte gaffel og det enkelte stød, der er fastgjort til den asymmetriske svingarm, tilføjer det sidste touch til et chassis, der kort sagt simpelthen er fantastisk.


Replica – kopi af navn, original i hjertet

Aprilia RS 125’s nye look er inspireret af de nyeste RS 660 og Tuono 660, med deres moderne, dynamiske og meget originale udseende, understreget af den tredobbelte forlygte og den fantastiske aluminiumsramme, der er en hilsen til racerverdenen. GP Replica leveres også med Quick Shift elektronisk gearskift, et passagersædecover og grafik, der kommer fra Aprilia MotoGP RS-GP.

Pris inkl. klargøring.

Klargøringsomkostninger dækker nummerplade, registrering ved skat, påfyldning af benzin, olie og hvad der er nødvendigt for den pågældende maskine.

Dette gebyr kan ikke fravælges på nye maskiner.

Garanti og tilkøb

Nye maskiner kommer med 2 års garanti.

Brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg KUN på udvalgte brugte scootere! Kontakt butikken, for at høre om det er muligt på den model du ønsker.

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.

(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.

(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Afhenter du selv, kan nye maskiner afhentes efter 2 arbejdsdage, for brugte maskiner gælder det 3 dage. 

Skal vi levere, tager dette op til 10 dage.
Vi henviser til vores fragtbetingelser

Beregn standardlevering

Motor

4 takt

Farve

Sort

Klargøringspris

1995,- MC