Scooterworld

Vespa Primavera 50 S

kr. 31.998,00

Vespa Primavera 50 S 

Inkl. klargøringsomkostninger: 33.488,-

En strålende motor kombineret med et virkelig revolutionerende DNA gør Vespa Primavera 50 S  til et koncentrat af moderne mobilitet.

Vespa Primavera 50s  cc firetakts vedtager den innovative i-get-motor udstyret med en integreret barometrisk sensor, der konstant overvåger karbureringen og tilpasser den til kørselsforholdene. Elektronisk indsprøjtning og 3-ventilfordeling (2 indtag og 1 udstødning) kalibreret til at favorisere ydeevne og indeholde brændstofforbrug og forbedret levering og start under alle temperaturforhold er prikken over i’et.

Rejs enhver vej i maksimal komfort

Denne “lille krop” Vespa med sin berømte lethed demonstrerer al sin livlighed både i storbytrafikforhold og på strækninger af fri vej. Ud over detaljerne, der er specielt designet til at gøre turen glat, stille og behagelig, er der 12 “fælge, der giver en perfekt tætning på alle overflader og under alle kørselsforhold.

Deltag i en ny revolution

Ved at stille to hjul og en motor til rådighed for den skiftende verden gjorde Vespa Primavera sit første udseende i slutningen af 1960’erne som et frisk pust. Vespa Primavera 50 s fornyer denne myte ved at sætte den i friske og lette linjer og blive et eksempel på stil og teknologi og dermed give liv til et “nyt forår”

Bliv bemærket i trafikken

Vespa Primavera 50 ser frisk, let, livlig, men frem for alt farverig! Dedikeret farveområde, kromfinisher, grå aluminiumslegeringsfælge med diamantbelægning, skjoldkanter og mudguard-kam også i grå pynter kroppen på S-versionen. En bred palet, der fornyes hvert år.

Klargøringsomkostninger dækker nummerplade, registrering ved skat, påfyldning af benzin, olie og hvad der er nødvendigt for den pågældne maskine.

Dette er ikke et gebyr, som kan fravælges.

Nye maskiner kommer med 2 års garanti. 

Brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.
(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.
(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Udvidet garanti tilbydes på mange af vores brugte modeller, men enkelte vil ikke kunne dækkes.

Afhenter du selv, kan nye maskiner afhentes efter 2 arbejdsdage, for brugte maskiner gælder det 3 dage. 

Som udgangspunkt kan vi ikke udlevere onsdage, medmindre andet er aftalt.

Skal vi levere, tager dette op til 10 dage.
Vi henviser til vores fragtbetingelser

Beregn standardlevering

Yderligere information

Farve

Lyseblå, Mat rød, Mat sort, Blå

Motor

4 takt

Klargøringspris

1495,-