Piaggio Liberty Sport

kr. 25.493,00

 Inkl. klargøringsomkostninger.

Piaggio Liberty Sport – NEMT, ELEGANT, MODERNE

Selve definitionen af en scooter med høje hjul, med sine moderne, karakteristiske linjer og superkomfortable fodbrønd Liberty kombinerer elegance, lethed og kørelethed, uanset om du vælger 50 cc eller 150 cc versionen.

I-get motor

Piaggio Liberty tilbyder noget for enhver smag med sit valg af 50 cc og 150 cc. Den 3-ventilede i-get ultramoderne 4T luftkølede motor med elektronisk indsprøjtning leverer reduceret forbrug, topydelse og minimalt arbejde på vedligeholdelsesfronten.

Street smart

Du kan beskrive Piaggio Liberty Sport 50 som det mest frygtløse medlem af Liberty-familien med detaljer som de dristige røde syninger på sædet, fælge og sorte spejle. Ligesom sin tvilling er dens bankende hjerte den encylindrede 50 cc treventilede motor med i-get (Italian Green Experience Technology). Sammenfattende, fremragende ydeevne, pålidelighed og brændstoføkonomi. Så er der de praktiske detaljer som undersædet, der rummer en helhjelm, handskerummet i bagskærmen og kombiinstrumentet med sin blanding af analog og digital teknologi for at sikre maksimal synlighed dag og nat. Lad os ikke glemme æstetikken:

Piaggio Liberty Sport 50’s sportslige kurver er sat til perfektion af mat og blank sort, der beskriver dens fælge på 14″ bagpå og 16″ foran. De er ikke kun en integreret del af udseendet, men sikrer også større kørestabilitet og håndtering.

Klargøringsomkostninger dækker nummerplade, registrering ved skat, påfyldning af benzin, olie og hvad der er nødvendigt for den pågældende maskine.

Dette gebyr kan ikke fravælges på nye maskiner.

Garanti og tilkøb

Nye maskiner kommer med 2 års garanti.

Brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg KUN på udvalgte brugte scootere! Kontakt butikken, for at høre om det er muligt på den model du ønsker.

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.

(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.

(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Afhenter du selv, kan nye maskiner afhentes efter 2 arbejdsdage, for brugte maskiner gælder det 3 dage. 

Skal vi levere, tager dette op til 10 dage.
Vi henviser til vores fragtbetingelser

Beregn standardlevering

Farve

Sort

Motor

4T injektion

Klargøringspris

1495,-