Ecooter ET2

kr. 15.995,00kr. 17.995,00

Pris inkl. klargøring:
20 Ah: 15.995,- | 28 Ah: 17.995,- 

Ecooter ET2 – Sikker, behagelig og grøn

ET2 ECOOTER er en cool og smart elektrisk scooter, der får dig sikkert, behageligt og grønt fra A til B. Den har en hurtig acceleration og er næsten lydløs. Og med plads til et kraftigt lithium batteri har den en rækkevidde på 80 km på en opladning. ET2 er en elscooter 30 (30 km/t) og kræver ikke kørekort.

Når du køber din ECOOTER ET2 får du:

  • 20.000 kilometers og 2 års garanti.
  • Mulighed for at få leveret lige til døren.

Ansøg om finansiering nu.

*Ecooter giver mulighed for at tilkøbe ekstra eller større batterier, ladere, Smart App og bagagebærere. Det afhænger af den pågældne model hvilke muligheder der er. Tag kontakt til vores sælger for at høre mere.

 

Klargøringsomkostninger dækker nummerplade, registrering ved skat, påfyldning af benzin, olie og hvad der er nødvendigt for den pågældende maskine.

Dette gebyr kan ikke fravælges på nye maskiner.

Nye maskiner kommer med 2 års garanti. 

Brugte maskiner kommer som udgangspunkt med 6 mdr. garanti.

Tilvalg

+18 mdr. motorgaranti for 495 kr.
(Den udvidede garanti dækker kun for motoren.)

+18 mdr. fuld garanti for 995 kr.
(Den udvidede garanti gælder som vanligt hele maskinen.)

Udvidet garanti tilbydes på mange af vores brugte modeller, men enkelte vil ikke kunne dækkes.

Afhenter du selv, kan nye maskiner afhentes efter 2 arbejdsdage, for brugte maskiner gælder det 3 dage. 

Som udgangspunkt kan vi ikke udlevere onsdage, medmindre andet er aftalt.

Skal vi levere, tager dette op til 10 dage.
Vi henviser til vores fragtbetingelser

Beregn standardlevering

Motor

El

Farve

Mørkeblå, Rød, Sort

Batteri

20 Ah, 28 Ah

Ecooter App

Med Ecooter app og tilhørende appboks har du altid adgang til din Ecooter ET2. Du kan se din scooters eksakte lokation, batteri niveau, kørehistorik, justere farver på dit display lyde osv..

LCD display

På det store LCD display kan du nemt følge med i, hvor meget strøm du har tilbage på batteriet. Du kan selvfølgelig også se, hvor hurtigt du kører og hvor mange kilometer, du har kørt på din elektriske scooter.

Unik Centermotor 2000w

Med ECOOTER’s unikke centermotor får du det maksimale ud af din elektriske scooter.

I modsætning til den typiske navmotor, der sidder på hjulet, sidder ECOOTERS motor i hjertet af scooteren. Det betyder, at scooteren er nemmere at håndtere i sving, kommer lettere over bump på vejen og er mindre udsat for sne, salt og snavs. Kort sagt: Mindre bøvl, mere køreglæde.

Smart system

Smart system er hjertet i Ecooters APP, den opdatere data om din Ecooter ET2 ’s velbefindende hvert 10 sekund, og kan bruges til at opdatere din elektriske scooters software direkte fra APP’en. (*Bemærk, dette er ekstra udstyr til ET2)

Langtidsholdbare Batterier

Slip for bekymringen om batterierne mister kapacitet over tid. Lithium batterierne i ECOOTER er bygget af de samme typer celler som Tesla bruger. De har også 20.000 km eller 2 års garanti på at de ikke taber kapacitet med mere end 25%. Du kan lade batteriet op direkte i scooteren eller du kan tage det med ind. Og på 3 timer er et fladt batteri ladet op til 80%.

Ansøg om finansiering allerede nu.

*Ecooter giver mulighed for at tilkøbe ekstra eller større batterier, ladere, Smart App og bagagebærere. Det afhænger af den pågældne model hvilke muligheder der er. Tag kontakt til vores sælger for at høre mere.